روانپزشک، مرکز تخصصی روان پزشکی کودک و نوجوان، روانپزشک شرق تهران

لوگوی-مطب-تخصصی-روان-پزشکلوگوی-مطب-تخصصی-روان-پزشک2

کلینیک و مطب تخصصی روان پزشکی

متخصصان اعصاب و روان

مرکز درمانهای دارویی اعصاب و روان در شرق تهران

اگر سوالاتی در خصوص روانپزشکی دارید صفحه را تا انتها مرور کنید.

سوپروایزر بخش روانپزشکی مهر

دکتر مائده عباسپور؛ متخصص اعصاب و روان.

شماره نظام پزشکی: 131260

حوزه تخصصی درمانهای دارویی و غیر دارویی وابسته به کودکان، نوجوانان، اختلالات فردی، اختلالات افسردگی، اضطراب، دوقطبی، اسکیزوفرنی، مرضی، شخصیت و دیگر اختلالات شایع بر اساس مرجع تخصصی انجمن روانپزشکی آمریکا DSM-5

 

شاخه های سنی؛ کودک، نوجوان، میان سال، سالمند

Maedeh Abbaspour ,MD

e8ea528f12b55692cd8c58a876d73ba5

سوابق علمی:

دکتر مائده عباسپور 
متخصص اعصاب و روان،روان درمانگر و مشاوره
عضو انجمن روانپزشکان ایران
عضو انجمن روان درمانی ایران

مقالات
Submission :A Comparison between the effectiveness of parent management training and
methylphenidate on the severity of symptoms in children whit ADHD and on quality of life of
parents.
Case report. A rare case of male to male shared psychotic disorder in following social isolation due to
covid 19 pandemi.

چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کنیم؟

تفاوت روانشناس و روانپزشک در چیست؟

آیا دکتر اعصاب و روان با روانپزشک فرق دارد؟

روانشناس با روانپزشک چه فرقی دارد؟

آیا روان پزشک با متخصص مغز و اعصاب تفاوت دارد؟

چه زمانی باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنیم؟

آیا وقتی دارو میخوریم باز هم باید پیش روانشناس برویم؟

چه زمانی نیاز داریم به روانپزشک و روانشناس مراجعه کنیم؟

 

*********************************************************

همه سوالات شما در پایین پاسخ داده خواهد شد.

مشاوره های حضوری، تلفنی و تصویری از هر کجای ایران و جهان که هستید

جهت هماهنگی وقت در واتساپ پیام بگذارید

09106965010

روزهای حضور: مرکز شرق تهران

شنبه ها از ساعت 15 الی 21

تهران، میدان رسالت، نبش دردشت، ساختمان پزشکان سرو، پلاک 444، طبقه 4 واحد 8

روزهای غیر حضور و آنلاین: مرکز شرق تهران

یکشنبه ها تا چهارشنبه ها: از ساعت 11 صبح الی 21 شب

 

چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کنیم؟

درمان مشکلات روانی مانند مشکلات جسمی به سرعت و سهولت انجام نمی‌گیرد و این فرایند بسیار زمان‌بر و نفس‌گیر است. فردی که طی سالیان متمادی عادات بد و رفتارهای نادرست را با خود حمل کرده و با آنها زندگی کرده است وقتی بخواهد به یکباره همه این عادات را ترک کند با مشکل مواجه می‌شود. در کنار این نمی‌توان انتظار داشت درمان درباره افرادی که مبتلا به افسردگی حاد یا حالات نزدیک به جنون هستند به‌طور کامل و محسوس صورت پذیرد.

با وجود این، درباره بسیاری از این بیماری‌ها ضرورت مداخله روانشناس یا روانپزشک و کمک گرفتن از او به‌شدت احساس می‌شود، چنانکه اگر این مداخله در زمان مشخص و با روش درست و علمی صورت نگیرد و بیماری درمان نشود نه تنها بیماری در وجود فرد برطرف نمی‌شود، بلکه رشد کرده و به بیماری‌های روانی حاد تبدیل می‌شود.

 

در کشورهای پیشرفته مراجعه به روانشناس و روانپزشک امری ضروری و بدیهی است و همه افراد به آن علاقه داشته و تقریبا هر کسی برای امور مختلف زندگی خود حداقل سالی یک‌بار برای مشاوره به روانشناس مراجعه می‌کند. در کشورهای پیشرفته افراد برای تصمیمات مهم زندگی مانند تصمیم ازدواج یا مهاجرت و یا انتخاب شغل حتما به مشاور مراجعه می‌کنند و این کار یک امر بدیهی تلقی می‌شود. بر این اساس نمی‌توان گفت زمان دقیق مراجعه به روانشناس و یا روانپزشک درباره مشکلات و مسائل روحی و روانی دقیقا چه زمانی است، زیرا درباره افراد مدرن و امروزی این مراجعه هر زمانی و با هر بهانه‌ای می‌تواند باشد.

به‌طور کلی باید گفت مشاوره گرفتن و مراجعه به روانپزشک اقدامی مفید و مثبت است که در بدبینانه‌ترین حالت اگر فایده‌ای برای فرد نداشته باشد ضرری هم ندارد و حتی توصیه می‌شود همه افراد هرساله علاوه‌بر چکاب جسمی، چکاب روانی نیز شوند تا با رجوع به یک روانشناس و یا روانپزشک بتوانند از وضعیت روانی خود مطلع شوند. مشکلات روانی هم مانند مشکلات جسمی اگر درمان نشده و به حال خود رها شوند عود کرده و به وضعیت وخیم‌تری می‌رسند. افرادی که بیماری‌های روانی حاد مانند انواع پرخاشگری‌ها یا جنون‌های رفتاری دارند یک دفعه و به صورت ناگهانی به این اختلالات مبتلا نشده‌اند. این افراد با ابتلا به بیماری‌های روانی کوچک مانند پرخاشگری‌های مقطعی یا افسردگی‌های فصلی و درمان نشدن این اختلالات به مرور زمان دچار این اختلالات حاد می‌شوند که گاه درمانی برای آن وجود ندارد.

درباره بیماری‌های روانی مانند افسردگی یا پرخاشگری آیا هر نوع تغییر حالت یا تغییر رفتاری نیازمند مراجعه به پزشک است؟
درباره هر تغییر حالتی نیازی به مراجعه به پزشک نیست، زیرا مولفه‌های مختلفی بر رفتارها و خلقیات افراد در طول روز تاثیر می‌گذارد که حتی درباره افرادی که به پختگی شخصیت رسیده‌اند نیز این اتفاق می‌افتد. با وجود این، اگر احساس کنیم چند روزی است که خلق افسرده مان اذیتمان می‌کند یا افکارمان باعث افسردگی و تاثیر بر عملکردمان می‌شود بهتر است به یک متخصص در این زمینه مراجعه کنیم. در بسیاری از مواقع نیازمند مداخله دارویی نیستیم و مشاور می‌تواند با صحبت کردن مشکل را برطرف کند، در حالی که درباره بسیاری از مشکلات روانی ترکیبی از مشاوره و دارو می‌تواند موثر واقع شود.

 

درباره کدام مشکلات روانی فرد باید حتما به روانپزشک مراجعه کند و اگر به حال خودش رها شود تبعات بدی به همراه دارد؟
وقتی رفتارهای فرد با نرم عادی و آن چیزی که در جامعه رایج است و همه از آن تبعیت می‌کنند تفاوت داشته باشد تقریبا همه متوجه این تفاوت‌ها می‌شوند. برای مثال فردی که افسردگی یا پرخاشگری بی حد و مرز دارد و نمی‌تواند رفتارش را کنترل کند برای هر کسی که در اطرافش وجود دارد رفتارهایش خطرناک است. در کنار این وقتی خود فرد احساس کند خلق افسرده او برایش مشکل‌ساز است و افکاری در ذهنش وجود دارد که به‌شدت منفی و خطرناک است این فرد باید خودش به سرعت به پزشک مراجعه کند. به‌طور کلی باید گفت هرقدر زودتر برای درمان مشکل روانی مراجعه کند و بیماری فرد زودتر تشخیص داده شود به همان نسبت بیماری زودتر درمان می‌شود و درباره برخی بیماری‌های روانی اگر فردی دیر مراجعه کند بیماری تبعات بد و طولانی مدتی بر جای می‌گذارد که گاهی این تبعات قابل درمان نیست. کمک‌هایی که یک متخصص به حل مشکلات روانی می‌کند بسیار درست و اصولی است و او می‌تواند به خوبی فرد بیمار را راهنمایی کند که به چه کسی مراجعه کند و چه خدماتی دریافت کند. افرادی هم وجود دارند که احساس می‌کنند در زندگی‌شان مهارت‌های لازم ارتباطی ندارند و نمی‌توانند در روابط خود موفقیت‌آمیز ظاهر شوند و همچنین افرادی که تجربیات منفی زیادی از گذشته دارند و نمی‌توانند با یادآوری آنها به زندگی عادی بپردازند و نیاز دارند که با مداخله یک روانپزشک این مشکلات را برطرف کنند.

مرکز مشاوره منشور سلامت مهر

تفاوت روانشناس و روانپزشک در چیست؟

 

آیا فردی که مشکلات روحی دارد باید بین این دو انتخاب کند یا تفاوتی ندارد که برای هر مشکل روانی به کدام‌یک مراجعه کند؟
نخستین تفاوت در روش کار روانشناسان و روانپزشکان در این است که روانشناسان روی فایل‌های ذهن افراد تاثیر گذاشته و طرح‌واره وجودی آدم‌ها را تغییر می‌دهند، این در حالی است که روانپزشکی راه دارودرمانی را پیش گرفته و به روی شیمی خون و مغز اثر می‌گذارد. تفاوت روانپزشک با روانشناس در این است که روانپزشک پزشکی است که بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی تخصص خود را در زمینه مسائل روانی گرفته است. کار روانپزشکان بیشتر تشخیص است و درمانی که توسط این افراد صورت می‌گیرد مبتنی بر درمان‌ دارویی است. روانشناسان بالینی بدون استفاده از دارو و درمان شیمیایی با تشخیص انواع اختلالات روانی به فرد کمک می‌کنند مشکل خود را برطرف کند.

این درمان بدون دارو عموما از طریق گفت‌وگو درمانی و تمرین مهارت‌های گوناگون در موقعیت‌های مختلف زندگی صورت می‌گیرد. برای اینکه فردی بداند برای مشکلات مختلف روانی خود به کدام‌یک از این دو باید مراجعه کند، تشخیص این امر اصولا بر عهده فرد نیست و در نخستین مراجعه‌ای که فرد به هریک از این دو می‌کند خود آن روانپزشک یا مشاور تشخیص می‌دهد که مشکل فرد مورد نظر مربوط به کدام‌یک از این دو حیطه بوده و با چه روشی صورت می‌گیرد. در صورتی که درمان او نیازمند مداخله دارویی باشد خود روانشناس یا مشاور، فرد را به روانپزشک ارجاع می‌دهد در حالی که اگر فردی که بیمار به او مراجعه کرده روانپزشک باشد و مشکل فرد نیازی به دارو نداشته و بیشتر مبتنی بر گفت‌وگو درمانی باشد این پزشک فرد بیمار را به مشاور ارجاع می‌دهد تا مراحل درمان او به شکل بهتری انجام شود.

یک روانپزشک پیش از هر کاری یک پزشک بوده و کار او تجویز دارو است، لازم به ذکر است که روش دارو درمانی به تنهایی اثربخش نبوده و این دو شاخه مکمل هم هستند. اگر بیماران مراجعه‌کننده به روانشناسان قادر به تغییر رفتار و نگرش خود نباشند، در این وضعیت به روانپزشک ارجاع داده می‌شوند و برای رسیدن به ثبات راه دارو درمانی روی آنها انجام می‌گیرد. افراد در صورت داشتن مشکل در زمینه‌های تعلیم و تربیت، شیوه‌های صحیح تفکر و رفتار، افسردگی، رفع احساسات بد و منفی و… به روانشناس مــــراجعـــه می‌کنند.

آیا دکتر اعصاب و روان با روانپزشک فرق دارد؟

در کشور ایران کلمات و اصطلاحات تخصصی فقط در قالب دانشگاهی و علمی استفاده میشوند. برای مثال: به آسیب شناس گفتار و زبان، گفتار درمانگر گفته میشود، به متخصص اصلاح حرکات بدن، کاردرمانگر گفته میشود. همچنین به متخصص و فوق تخصص اعصاب و روان روان پزشک یا روانپزشک گفته میشود.

در نتیجه تفاوتی بین روانپزشک و متخصص اعصاب و روان یا فوق تخصص اعصاب و روان وجود ندارد.

آیا دکتر اعصاب و روان با روانپزشک فرق دارد؟

روانپزشک کیست؟ معرفی بهترین روانپزشک خوب در تهران و شرق تهران

روانپزشکان دانش آموختگان پزشکی در حوزه بهداشت روان هستند. روانپزشکان در تشخیص و معالجه افراد مبتلا به بیماری روانی متخصص اند و درک عمیقی از سلامت جسمی و روانی و چگونگی تأثیر آنها بر یکدیگر دارند.

آنها به افرادی که دارای مشکلات اعصاب و رفتار و مشکلات روانی کمک میکنند. مثل: اضطراب، اختلالات خواب، پرخاشگری، عدم کنترل رفتار، تکانه های بیش از حد، فوبیا، پانیک یا پنیک، اسکیزوفرنی، افسردگی، اختلال دو قطبی، اختلالات خوردن و اعتیاد و غیره با روش دارو درمانی کمک می‌کنند.

روانپزشکان تمام علائم روحی و جسمی شما را ارزیابی می‌کنند.

آنها مشکلات روحی را تشخیص می‌دهند و با شما همکاری می‌کنند تا یک برنامه مدیریتی برای معالجه و بهبود مشکل خود تهیه کنید.

کار اصلی روانپزشکان تجویز داروهای اعصاب و روان است ولی گاهی از رواندرمانی و شوک درمانی نیز استفاده کنند.

روانپزشک به عنوان بخشی از کارشان می‌تواند:

  • مراقبت فوری برای بروز  بیماری روانی ناگهانی ارائه دهد
  • به بیمار کمک می کند تا مشکلات روحی مزمن و طولانی مدت را مدیریت کند
  • در مورد تغییرات سبک زندگی مشاوره ارائه می‌دهد
  • با بیمار به صورت جداگانه یا با شریک زندگی و خانواده‌ او کار کند
  • در صورت لزوم بیمار را به سایر متخصصین پزشکی ارجاع ‌دهد
  • در صورت لزوم بیمار را در بیمارستان بستری می‌کند

مواردی که نیاز به مراجعه به روانپزشک دارد:

  • برای تنظیم مشکلات سازگاری پس از تغییرات عمده در زندگی یا پس از دوره‌ی استرس زا
  • اضطراب
  • نگرانی یا ترس شدید
  • افسردگی یا خلق پایین به مدت طولانی
  • فکر به خودکشی
  • افکار آسیب رساندن به افراد دیگر
  • خودآزاری عمدی
  • انرژی بیش از حد، بی خوابی، پرخوابی
  • خشونت، آشفتگی یا طغیان عاطفی
  • افکار منفی مداوم
  • مشکلات حافظه
  • بی خوابی و سایر مشکلات خواب
  • وسواس فکری
  • عجله زیاد و دائمی، افکار ناپیوسته و پرش افکار
  • مصرف زیاد و خارج از کنترل الکل یا مواد مخدر
  • پرخوری عصبی
  • احساس خودبزرگ‌بینی شدید
  • احساس اینکه دیگران می‌خواهند به شما آسیب برسند
  • توهم (شنیدن یا دیدن چیزهایی که در آنجا نیستند)
  • هذیان (باورهای ثابت و بی اساس در واقعیت)
  • کمبود تمرکز و توجه بیش فعالی
  • مشکل قمار، بازی یا سایر رفتارهای اعتیادآور
  • مشکلات مربوط به داشتن تصویر بد از بدن
  • مشکلات روانی که از کودکی شروع می‌شود مانند: اوتیسم، ناتوانی ذهنی و اضطراب کودکان.

 

متخصص مغز و اعصاب کیست؟

چه زمانی باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنیم؟

از آن جایی که روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب هر دو پزشک در حوزه مغز و بیماری های آن هستند نباید این باور ایجاد شود که یک متخصص مغز و اعصاب می تواند بیماری های اعصاب و روان را نیز تحت درمان قرار دهد. یک متخصص مغز و اعصاب یا نورولوژیست می تواند بیماری های تاثیر گذار بر سیستم مغزی نخاعی مانند تشنج، انواع سردرد، انواع کمردرد، سکته مغزی و فلج اندام ها، بیماری های خود ایمنی مانند ام اس را درمان نماید.

 

در رابطه با تفاوت روانپزشک با متخصص مغز و اعصاب باید بگوییم، به عنوان مثال: بیماری که دچار سکته مغزی شده است، ممکن است به مشکلاتی مانند فلج صورت و یا تار شدن دید مبتلا شود. این مشکلات به صورت کاملا غیر ارادی فرد بیمار را درگیر می کنند و بیمار هیچ نقشی در بروز این مشکلات ندارد. متخصص مغز و اعصاب تلاش می کند تا با روش های مختلف علم پزشکی این مشکلات را کاهش داده و یا برطرف کند.

آیا وقتی دارو میخوریم و به روانپزشک مراجعه کرده ایم، باز هم باید پیش روانشناس برویم؟

مهمترین سوال در خصوص اکثر مراجعین و بیماران به روانشناس و روانپزشک، این است که باز هم جلسات درمانی نزد روانشناس را ادامه دهم؟

در سراسر دنیا، روانشناس، عضو همیشگی و مشاور کودکی تا سالخوردگی ما است. اما تفاوت مشاور با روانشناس در یک لبه ی کوتاه از یک مرز باریک است. مشاور همیشه یک شنونده خوب و پیشنهاد دهنده راهکارهای مناسب برای تغییر مسیر اساسی است.

اما روانشناس، با توجه به نیاز های مغز و اتفاقاتی که شما را دچار بحران کرده است، روشهای مداخلاتی غیر دارویی را برای شما درنظر میگیرد که اصطلاحا با رویکردهای درمانی مختلف مانند شناختی، رفتاری، شناختی-رفتاری، طرحواره، اکت، هیجان مدار و غیره تلاش میکند عملکرد نورونهای مغز را تغییر دهد.

از این رو وقتی مداخلات غیر دارویی یک روانشناس به تنهایی پاسخگو نباشد یا فرد بیمار و مراجع به مرحله پذیرش کافی نرسیده باشد، مداخلات دارویی از طریق تجویز یک روانپزشک الزامی میباشد.

نکته مهم: هر فردی که ابتدا یا در حالت ارجاع به روانپزشک مراجعه نموده است باید جلسات درمان غیر دارویی را نیز ادامه دهد تا تاثیرات دارو تغییرات روانشناختی را سریع تر فراهم سازد و شما زودتر از شر مشکل خود خلاص شوید.

 

چه زمانی نیاز داریم به روانپزشک و روانشناس مراجعه کنیم؟

در یک کلام، همیشه باید خود را خوب بشناسیم و اگر تغییرات رفتاری در بدن، مغز و رفتار ما بیش از یک هفته به طول انجامید حتما نیازمند مراجعه به متخصصان هستیم.

در این شرایط باید ابتدا به روانشناس، و در صورت تشخیص و ارجاع، به روانپزشک مراجعه نماییم.

 

پل های ارتباطی با ما:

09106965010

ساعت غیر اداری در واتساپ پیام بگذارید

تمامی شماره های زیر صفحه







    بهترین روانشناسان تهران و بهترین روانشناسان ایران

    بهترین روانشناسان کودک و نوجوان تهران و بهترین روانشناسان کودک و نوجوان ایران

    ارتباط جهت هماهنگی وقت:

    09363008032

    09106965010

    021-77444709

    021-77032470

    021-22599209

    021-86129597

    021-77265472

    021-86129263

    021-22599215

     

    دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، مرکز تخصصی استعدادیابی، بزرگترین مرکز استعدادیابی، بهترین مراکز استعدادیابی ایران، بهترین مرکز استعدادیابی تهران، مرکز تخصصی اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، بهترین مراکز درمانی اوتیسم، بزرگترین مراکز درمانی اوتیسم، مرکز تخصصی بیش فعالی، بهترین مراکز بیشفعالی ایران، بهترین مراکز درمان بیش فعالی تهران

     

    کلمات کلیدی: دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، دکتر روانشناس سکسولوژی، دکتر روانشناس ترنس سکشوال، روانشناس هموسکشوال، روانشناس تراجنسی، متخصص روانشناسی انگیزشی، متخصص استعدادیابی، مرکز تخصصی استعدادیابی، استعدادیابی تحصیلی، استعدادیابی شغلی، استعدادیابی هنری، استعدادیابی ورزشی، استعداد سنجی، استعداد شناسی، ورود به دانشگاه، سوالات دانشجویی، سوالات جنسی، سوالات روابط جنسی، روانشناس روابط عاطفی، روانشناس ارتباط عاطفی، روانشناس جدایی، روانشناس زوجین، روانشناس اختلالات خلقی، روانشناس وسواس، روانشناس وسواس فکری، روانشناس PTSD، روانشناس بیشفعالی، روانشناس ADHD، روانشناس ADD، روانشناس افسردگی، روانشناس اضطراب، روانشناس پنیک، روانشناس واژنیسم، روانشناس CGL، روانشناس تجاوز به کودک، روانشناس ابیوز، روانشناس اختلالات یادگیری، روانشناس اختلال ریاضی، روانشناس یادگیری، روانشناس کنکور، مشاور کودک، مشاور نوجوان، مشاور خانواده، مشاور اعتیاد، مشاور مشکلات جنسی، مشاور رابطه، مشاور دوست یابی، مشاور اختلالات خلقی، مشاور بیشفعالی، مشاور بیش فعالی، مشاور شغلی، مشاور تحصیلی، مشاور خوب، بهترین مشاور کودک، بهترین مشاور کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان، مرکز روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز مشاوره کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی نمایش درمانی، مرکز تخصصی مشاوره نمایش درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی موسیقی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره موسیقی درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی ترنس، مرکز تخصصی مشاوره ترنس، مرکز تخصصی روانشناسی تراجنسی، مرکز تخصصی مشاوره تراجنسی، مرکز تخصصی روانشناسی بازی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره بازی درمانی، مرکز تخصصی کاردرمانی جسمی-حرکتی، مرکز تخصصی کار درمانی جسمی حرکتی، مرکز تخصصی گفتار درمانی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی گفتار درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی مشاوره اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، مرکز کاردرمانی اوتیسم، مرکز تخصصی گفتار درمانی اوتیسم، روانپزشک تخصصی کودک، روانپزشک تخصصی نوجوان، روانپزشک تخصصی اوتیسم، روانپزشک تخصصی بیشفعالی، روانپزشک تخصصی بیش فعالی، روانپزشک خانواده، روانپزشک اختلالات خلقی، روان پزشک تخصصی کودک، روان پزشک تخصصی نوجوان، روان پزشک تخصصی اوتیسم، روان پزشک تخصصی بیشفعالی، روان پزشک تخصصی بیش فعالی، روان پزشک خانواده، روان پزشک اختلالات خلقی، دکتر متخصص، دکتر متخصص روان، متخصص اعصاب و روان، متخصص مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب، طراح بازی، طراحی بازی، مرکز تخصصی اعتیاد، مرکز تشخیص اعتیاد، مرکز تخصصی درمان اعتیاد، کد نویسی بازی های دیجیتال، بازی دیجیتالی، بازی موبایل، بازی های موبایل، بازی های دیجیتالی درمانی، اپلیکیشن، طراح اپلیکیشن، استارتاپ، طراح و برنامه نویس استارتاپ، برنامه نویس، گرافیک بازی، گرافیست، گرافیک دیجیتال، طراح و جری اینستاگرام، برنامه نویس اینستا، ادمین اینستاگرام، ترک اعتیاد دختران، مرکز تخصصی ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی بعد از ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی ترک اعتیاد، مرکز پیشگیری از آسیب های بعد از ترک اعتیاد، تعریف اعتیاد، روش های ترک اعتیاد، مقالات مرتبط با اعتیاد، ساختارهای درمان اعتیاد، درباره اعتیاد، مقالات اعتیاد، مرکز تخصصی نقشه برداری مغز، درباره نقشه برداری مغز، کاربر نقشه مغز، اهمیت نقشه مغز، مقالات نقشه برداری مغز، نقشه مغز EEG، نقشه مغز QEEG، درمانهای غیر دارویی، اهمیت نوروفیدبک، کاربرد نوروفیدبک، مرکز تخصصی اختلالات یادگیری، حل مشکلات یادگیری کودک، اختلالات ریاضی، مرکز تخصصی اختلالات ریاضی کودکان، آزمونهای روانشناختی، مرجع آزمونهای روانشناسی، مرکز تخصصی آزمون هوش، مرکز تخصصی درمان خودکشی، درباره خودکشی، علت های خودکشی، مقالات خودکشی، پیشگیری از خودکشی، مرکز تخصصی حرکت درمانی، مرکز حسی حرکتی، درباره حرکت درمانی، مزایای حرکت درمانی، مرکز تخصصی رفتار درمانی مهر، درباره رفتار درمانی، اهمیت رفتار درمانی، روش های رفتار درمانی، رفتار درمانی علمی، دکتر رفتاردرمانگر، متخصص رفتاردرمانی، رفتار درمانگر، رفتاردرمانگر، خانه استعدادیابی ایران، مرکز استعدادیابی کودکان، مرکز استعدادیابی بزرگسالان، مرکز سنجش استعدادهای تحصیلی، مرکز استعداد تحصیلی، متخصصان استعدادیابی، روانشناسان استعدادیابی، روش های استعدادیابی، استعدادیابی نوجوان، مقالات استعدادیابی، کاریابی، سرمایه گذاری شغلی، کارآفرینی،