انواع روش های ترک اعتیاد، مرکز تخصصی ترک اعتیاد، غربالگری، تشخیص و درمان اعتیاد

امروزه برای ترک اعتیاد روش های مختلفی از سوی متخصصان، پژوهشگران، مددکاران، روانشناسان، جامعه شناسان، پزشکان، سازمانهای مربوطه، وزارت بهداشت، سازمان بهداشت جهانی، ان جی او (NGO) ها و نهاد های مردمی، انجمن های ترک اعتیاد و نظیر آنها ارائه می شود.

نکته قابل توجه این است که روش ها شاید در طبقه بندی خاص قرار بگیرند که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد. اما رویکرد ها و مدل های مداخلاتی با یکدیگر تفاوت دارند.

برای مثال: در روش درمان غیر دارویی برای ترک اعتیاد، مداخلات دارویی هرگز وجود ندارد. اما در این میان روش هر گروهی را رویکرد مداخلاتی می گویند.

گروهی از متخصصان برای ترک اعتیاد از روش شناختی، گروهی دیگر از روش های شناختی-رفتاری، گروهی از روش رفتاری، گروهی از رویکرد طرحواره درمانی، گروهی با مداخلات بازی درمانی شناختی برای تغییر عملکرد مغز و جایگزینی رفتار مغز با ترشح دوپامین، گروهی با رویکرد هیجان مدار، و نیز روشهای دیگری که همه و همه از یک سبک ریشه گرفته است استفاده می کنند.

انتخاب بهترین روش

با توجه به مدل های درمانی متنوع در بالا و مثال های ذکر شده در مسیر درمان اعتیاد، پس از طبقه بندی بهترین روش های درمان را برای شما شرح خواهیم داد و روش های انتخاب چگونگی درمان برای بیماری اعتیاد را به شما آموزش می دهیم.

بهترین درمان ‌ها برای ترک مواد مخدر

ترک و یا کنترل مصرف مواد مخدر، به تنهایی و بدون پشتیبانی یک متخصص آموزش دیده بسیار دشوار است. اولین مرحله درمان برای برخی از اشکال اختلال استفاده از مواد مخدر، از جمله آنهایی که شامل الکل، داروهای بنزودیازپین ‌ها و هروئین می‌ شوند معمولا شامل سم‌ زدایی تحت نظر پزشک می‌ شوند.

البته این بیماری را درمان نمی ‌کند، اما می تواند به افراد کمک کند تا با خیال راحت روند ترک را ادامه دهند.

به همین دلیل، معمولا یک (یا ترکیبی از) موارد زیر توصیه می‌ شود.

ترک اعتیاد یا درمان خانگی اعتیاد شامل اقامت در یک مرکز ترک اعتیاد آنلاین یا حضوری است که در آن پزشکان آموزش‌ دیده توجه و حمایت پزشکی را فراهم می ‌کنند. برخی برنامه‌ ها فقط چند هفته طول می‌ کشند در حالی که برخی دیگر ممکن است چند ماه طول بکشد.

همچنین بسیاری از برنامه های ترک اعتیاد روش های درمانی زیر را شامل می شوند.

۱- مشاوره روانشناسی راهی ایمن برای درمان انواع بیماری اعتیاد است

مشاوره اعتیاد و روان ‌درمانی می ‌تواند به بهبود کمک کند، بخصوص اگر فردی برای مقابله با احساسات رنج ‌آور شروع به استفاده از مواد مخدر کرده باشد.

یک روان درمانگر می ‌تواند به آنها کمک کند تا برخی از دلایل استفاده از مواد را کشف کرده و برای مقابله با چالش ها، راهکارهای جدید مقابله ای ارائه دهند.

۲- دارو درمانی برای ترک انواع اعتیاد

در بعضی موارد، دارو می‌تواند به افرادی که ترک اعتیاد می‌کنند، کمک کند تا بهبودی یابند.

به ویژه دارو می‌تواند برای جلوگیری از عود بیماری در افرادی که اختلال مصرف مواد در رابطه با الکل، نیکوتین و یا مواد مخدر دارند، مفید باشد. این داروها به روش‌های مختلفی عمل می‌کنند، اما به طور کلی به کاهش تمایل برای مواد و کاهش علایم ترک، کمک می‌کنند.

متخصصان پزشکی معمولاً استفاده از دارو را به همراه سایر روشهای درمانی، مانند روان‌درمان، برای رفع عوامل اساسی پیشنهاد می‌کنند.

۳- گروه پشتیبانی از ایمن ترین روشهای غلبه بر انواع مختلف اعتیاد است

برنامه ‌های ۱۲ مرحله ‌ای مانند سازمان الکلی‌ های گمنام  و معتادان بی ‌نام به بسیاری از مردم کمک می ‌کنند تا به بهبودی دست یابند. این برنامه ها به روشهای درمانی انواع اعتیاد خودیاری متکی هستند و شامل حمایت گروهی ناشناس از سایر افراد در جهت بهبود هستند.

راهنمایی دیگران برای بهبودی می ‌تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. با این حال، این برنامه ‌ها معمولا به اندازه کافی از خودشان حمایت نمی ‌کنند. به علاوه، مدل ۱۲ مرحله‌ ای برای همه موثر نیست.

درمان انواع اعتیاد رفتاری

مانند اعتیاد به مواد شیمیایی، عوامل مختلفی باعث ایجاد اعتیاد رفتاری می ‌شوند. روش‌ های درمانی متفاوتند، اما روان ‌درمانی معمولا اولین توصیه است.

در این حالت مشاور روانشناس تمام دلایل بروز و درمان این اعتیاد را بررسی و راهکارهای کاربردی ارائه می کند تا در نهایت اعتیاد افراد درمان گردد.

چگونه روش درمان را انتخاب کنیم

قبل از انتخاب روش درمان، وقت بگذارید و مطالعات خود را در این وب سایت که مربوط به مرکز تخصصی درمان اعتیاد مهر می باشد، بالا ببرید تا آگاهی از علت ها و چگونگی گرایش به بیماری اعتیاد را پیدا کنید.

اگر شما به عنوان همراه و پشتیبان هستید بهتر از دیگران میتوانید علت یابی کنید و اگر خود فرد بیمار هستید و تصمیم به نجات از بیماری اعتیاد گرفته اید، پس از مطالعه مطالب و مقالات تخصصی این مرکز تخصصی، آگاهی کافی در علت یابی پیدا می کنید و این امر به شما کمک می کند تا روش بهتر را برای مداخلات درمانی خود پی بگیرید.

روش درمان شناختی-رفتاری CBT

  • شناختی
  • شناختی-رفتاری
  • رفتاری
    • ترکیبی

روش درمان هیجان مدار EFT

  • شناختی
  • شناختی-هیجانی
  • هیجان مدار
    • ترکیبی

روش درمان ماتریکس Matrix

  • جلسه اول
  • جلسات میانی
  • جلسه شانزدهم
    • نتیجه گیری

CBT یکی از بهترین روشهای درمان غیر دارویی در ایران با توجه به فرهنگ و سبک زندگی مردم می باشد. توجه به افکار و عواطفی که باعث پریشانی ذهن می ‌شود و بر یادگیری نحوه تغییر آنها در لحظه، توجه و تاکید دارد.

این روش، همراه با مهارت‌ های مقابله ای سازنده ‌تر، می تواند رفتارهای اعتیاد آور را کاهش دهد.

در این روش (شناختی-رفتاری) تغییرات اساسی در کارکردهای اجرایی مغز نقش به سزایی برای ماندگاری درمان و جلوگیری از بازگشت به سوء مصرف دارد.

به همین دلیل این راه یکی از بهترین رویکردها برای درمان انواع اعتیاد در افراد به ویژه بانوان دارای سوء مصرف می باشد.

انواع دیگر روان‌ درمانی می ‌تواند به موضوعاتی که در اعتیاد رفتاری نقش به سزایی دارند، مانند نگرانی ‌های مربوط به روابط، وابستگی به قمار بازی، اعتیاد به خود ارضایی و غیره کمک کند.

اعتیاد به مواد مخدر، یک نقص شخصیتی یا نشانه ضعف نیست؛ بلکه یک بیماری است که برای غلبه بر این آن، یک اراده قوی لازم است.

سوء مصرف مواد، می تواند تغییراتی را در مغز ایجاد کند که سبب ایجاد اشتیاق شدید و اجبار به استفاده از آن شود؛ در نهایت رهایی از دام این مواد غیرممکن به نظر می رسد؛ اما بهبودی و ترک اعتیاد هرگز دور از ذهن نیست.

برای شروع درمان سو مصرف مواد و بطورکلی ترک هر نوع اعتیاد، برداشتن قدم های صحیح ، اهمیت بسزایی دارد. مهم نیست که وضعیت امروز شما چقدر ناامید کننده به نظر می رسد، یا چند بار قبلا تلاش کرده اید و شکست را بارها تجربه کرده باشید؛ مهم این است که با درمان، پشتیبانی و حمایت مناسب، تغییر همیشگی امکان پذیر است.

برای بسیاری از افرادی که به بیماری اعتیاد مبتلا هستند و با آندست و پنجه نرم می کنند، سخت ترین قدم برای شروع بهبودی، اولین قدم است؛ یعنی تشخیص مشکل و تصمیم برای ایجاد تغییر. بهبودی به زمان، انگیزه و حمایت نیاز دارد؛ اما با تعهد به تغییر و برداشتن قدم های مناسب، زیر نظر متخصص این امر، می توانید بر اعتیاد خود غلبه کرده و کنترل زندگی خود را به دست آورید.

 

 

مواردی که می تواند در مسیر ترک اعتیاد به شما کمک بیشتری بکند:

  • مزایا و معایب ترک اعتیاد و همچنین هزینه ها و معایب ادامه مصرف مواد مخدر و محرک را گوشزد کنید.
  • مواردی را که برای شما مهم است، مانند خانواده، روابط اجتماعی، شریک زندگی، فرزندان، دوستانف حرفه یا سلامتی خود را در نظر بگیرید و ببینید مصرف مواد مخدر چگونه و به چه میزان بر این موارد تأثیر می گذارد؟
  • از شخصی که به او اعتماد دارید، در مورد مصرف مواد مخدر خود راهنمایی و مشاوره بگیرید.
  • از خود بپرسید آیا عاملی یا عواملی مانع تغییر شما می شود؟ و آن عوامل را بررسی کنید. و نکته دیگر اینکه چه مواردیمی تواند به شما در ایجاد تغییر کمک بیشتری بکند؟

 

بهترین روش های ترک اعتیاد

هنگامی که متعهد شدید برای بهبود اقدام کنید، وقت آن است که انتخاب های درمانی خود را بررسی کنید؛ در حالیکه روشهای ترک اعتیاد می تواند با توجه به مواد مخدر مصرفی شما و ویژگی های شخصیتی و رفتاری شما، متفاوت باشد.

3 روش موثر و مناسب برای ترک اعتیاد عبارتند از:

1- ترک اعتیاد به شکل تدریجی

روش تدریجی ترک اعتیاد، درست نقطه مقابل روش ناگهانی است. در این روش دوز مصرفی فرد به تدریج و رفته رفته کم می شود. و آثار ماندگارتری دارد.

این امر باعث می شود که بدن، فرصت کافی برای سم زدایی را داشته باشد و ذهن فرد هم فرصت ترمیم و اصلاح و بازتوانی بیشتری به خود بدهد و روشی مطمئن تر می باشد.

2- مشاوره ترک اعتیاد

یک روش رایج و موثر مراجعه به مشاور، رواندرمانی و کلینیک ترک اعتیاد است.

درمان فردی، درمان گروهی و یا خانوادگی، می تواند به شما در شناسایی علل اصلی مصرف مواد مخدر وادامه مصرف آن، ترمیم روابطی که در طول دوران مصرف آسیب دیده و یادگیری مهارت های مقابله با مصرف مواد، مهارتهای رفتاری و هیجانی کمک  می کند.

 

3- دارو درمانی

از دارودرمانی برای سم زدایی و درمان مشکلات روانشناختی استفاده می شود و روانپزشک با توجه به وضعیت اعتیاد و نوع ماده مخدر، داروی خاصی را تجویز می کند. دارودرمانی به تنهایی نمی تواند فرد را از اعتیاد برهاند بلکه در کنار آن باید از سایر درمان ها استفاده کرد تا اثر آن پایدار باشد.

درمان های زیر در کنار دارودرمانی پیشنهاد می شود:

  • رفتار درمانی
  • گروه درمانی
  • مشاوره های انگیزشی
  • مشاوره سلامت و تغذیه

داروهای استفاده شده در روش دارودرمانی حتما باید تحت نظر روانپزشک برای فرد تجویز شود. مصرف خودسرانه آنها می تواند حتی منجر به مرگ فرد و یا تشدید مصرف مواد می شود. علاوه بر آن، دارو درمانی ممکن است برای مدیریت علائم ترک اعتیاد، جلوگیری از عود یا درمان هرگونه بیماری روانی همزمان مانند افسردگی یا اضطراب استفاده شود.

راه و روش ترک تریاک

یکی از پر مصرف ترین مواد اعتیاد آور در ایران، تریاک است. تریاک خود یک مسکن قوی است؛ بنابراین فردی که آن را مصرف می کند تا ساعت ها سرخوش خواهد بود.

ترک تریاک با درد زیادی همراه است؛ بنابراین ممکن است درمان خانگی گزینه مناسبی برای ترک اعتیاد به تریاک نباشد.

انواع برنامه ها و روش های درمان دارویی

این نوع درمان شامل موارد مختلفی می شود که ما در ادامه به اختصار به دو مورد از مهم ترین و کاربردی ترین روش های دارو درمانی می پردازیم.

1- درمان با اقامت در کلینیک ترک اعتیاد

این نوع درمان شامل زندگی در یک مرکز و دور شدن از محل کار، خانواده، دوستان و عوامل اعتیاد همراه با گذراندن دوره درمان فشرده است.

این نوع درمان می تواند از چند روز تا چند ماه طول بکشد.

2- درمان روزانه به همراه بستری شدن کوتاه مدت

بستری شدن کوتاه مدت برای افرادی است که نیاز به نظارت مداوم پزشکی دارند، اما مایلند هنوز در خانه زندگی کنند و محیط زندگی پایداری داشته باشند.

این برنامه های درمانی معمولا در یک کلینیک ترک اعتیاد انجام می شود و به مدت 7 تا 8 ساعت طول می کشد.

 

3- درمان سرپایی و مراجعه روزانه یا چند جلسه در هفته به مرکز مشاوره یا به روانشناس مرکز ترک اعتیاد:

 

این روش یکی از بهترین و موثرترین روشهای درمان سو مصرف مواد می باشد. در واقع ماندگاری و پایداری در روش مشاوره هفتگی  یا دو یا سه جلسه در هفته توسط روانشناس و مشاور متخصص؛ بسیار بالاتر تز سایر روشها می باشد. چرا که فرد مصرف کننده در آزادی عمل به حل و کاهش مشکلات فردی و روانشناختی خود که اساس و پایه ابتلای فرد به اعتیاد می باشد؛ می پردازد و درمان بتدریج صورت می پذیرد. مسلما درمان گام به گام سو مصرف مواد بسیار موثرتر و ماندگار تر از درمان ناگهانی و با عجله می باشد.

نکاتی برای یافتن بهترین درمان ترک اعتیاد برای شما

در ادامه مقاله نکاتی جهت یافتن بهترین و مناسب ترین روش درمان، برای ترک اعتیاد و سو مصرف مواد را مورد بررسی قرار می دهیم. لطفا همراه ما باشید.

  • به یاد داشته باشید که یک روش درمانی برای همه افراد با شرایط و ویژگیهای متفاوت شخصیتی؛ رفتاری و اجتماعی موثر نیست.

نیازهای رفتاری و روانی هر کس با سایرین متفاوت است. ترک مواد مخدر و درمان سو مصرف مواد باید بر اساس موقعیت منحصر به فرد هر شخصی انجام می شود؛ مهم این است که برنامه ای پیدا کنید که مناسب شما و شخصیت شماباشد.

  • درمان باید فراتر از سوء مصرف مواد شما باشد.

اعتیاد بر تمام ابعاد زندگی شما از جمله روابط، شغل، سلامتی و وضعیت روانی شما تأثیر می گذارد. موفقیت درمان بستگی به ایجاد یک شیوه جدید زندگی و بررسی دلایلی دارد که در ابتدا به مواد مخدر روی آورده اید.

به عنوان مثال، وابستگی به مواد مخدر ممکن است از تمایل به مدیریت درد یا مقابله با استرس ایجاد شده باشد؛ در این صورت شما باید راهی سالم تر برای تسکین درد یا کنار آمدن با شرایط استرس زا پیدا کنید.

  • تعهد و پیگیری مهم است.

درمان اعتیاد به مواد مخدر یک فرآیند سریع و آسان نیست؛ به طور کلی هرچه مصرف دارو بیشتر و شدیدتر باشد، درمان طولانی تر و سخت تری نیاز خواهید داشت.

  • به طور همزمان به دنبال درمان هرگونه مشکل سلامت روان باشید.

همان طور که در تلاش برای ترک مواد مخدر هستید، توجه داشته باشید که درمان سایر مشکلات پزشکی یا روانی که با آن روبرو هستید نیز مهم است.

نتیجه گیری

توجه داشته باشید که پیگیری طولانی مدت می تواند از عود بیماری جلوگیری کرده و سلامت شما را حفظ کند؛ این ممکن است شامل شرکت در گروه های حمایتی منظم یا جلسات آنلاین برای کمک به ارتقا روند بهبودی شما باشد.

یادتان باشد که هرگز ناامید نشوید. هر چقدر هم که اعتیاد شما شدید باشد روش های درمانی مختلف و موثری وجود دارد که می تواند به بهبود شما کمک کند.

این نکته بسیار مهم را فراموش نکنید که شما باید متعهد به ترک اعتیاد باشید؛ آنگاه شکست بی معنی است.

اگر احساس می کنید در این مسیر به کمک نیاز دارید، مشاوران و متخصصان ما در مرکز تخصصی ترک اعتیاد مهر می توانند با استفاده از تجربه و دانش خود، در این مسیر چالش برانگیز به شما کمک نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا پیغام بگذارید.

مرکز تخصصی ترک و غربالگری اعتیاد مهر 02

بهترین روانشناسان تهران و بهترین روانشناسان ایران

بهترین روانشناسان کودک و نوجوان تهران و بهترین روانشناسان کودک و نوجوان ایران

ارتباط جهت هماهنگی وقت:

09363008032

09106965010

021-77444709

021-77032470

021-22599209

021-86129597

021-77265472

021-86129263

021-22599215

 

دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، مرکز تخصصی استعدادیابی، بزرگترین مرکز استعدادیابی، بهترین مراکز استعدادیابی ایران، بهترین مرکز استعدادیابی تهران، مرکز تخصصی اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، بهترین مراکز درمانی اوتیسم، بزرگترین مراکز درمانی اوتیسم، مرکز تخصصی بیش فعالی، بهترین مراکز بیشفعالی ایران، بهترین مراکز درمان بیش فعالی تهران

 

کلمات کلیدی: دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، دکتر روانشناس سکسولوژی، دکتر روانشناس ترنس سکشوال، روانشناس هموسکشوال، روانشناس تراجنسی، متخصص روانشناسی انگیزشی، متخصص استعدادیابی، مرکز تخصصی استعدادیابی، استعدادیابی تحصیلی، استعدادیابی شغلی، استعدادیابی هنری، استعدادیابی ورزشی، استعداد سنجی، استعداد شناسی، ورود به دانشگاه، سوالات دانشجویی، سوالات جنسی، سوالات روابط جنسی، روانشناس روابط عاطفی، روانشناس ارتباط عاطفی، روانشناس جدایی، روانشناس زوجین، روانشناس اختلالات خلقی، روانشناس وسواس، روانشناس وسواس فکری، روانشناس PTSD، روانشناس بیشفعالی، روانشناس ADHD، روانشناس ADD، روانشناس افسردگی، روانشناس اضطراب، روانشناس پنیک، روانشناس واژنیسم، روانشناس CGL، روانشناس تجاوز به کودک، روانشناس ابیوز، روانشناس اختلالات یادگیری، روانشناس اختلال ریاضی، روانشناس یادگیری، روانشناس کنکور، مشاور کودک، مشاور نوجوان، مشاور خانواده، مشاور اعتیاد، مشاور مشکلات جنسی، مشاور رابطه، مشاور دوست یابی، مشاور اختلالات خلقی، مشاور بیشفعالی، مشاور بیش فعالی، مشاور شغلی، مشاور تحصیلی، مشاور خوب، بهترین مشاور کودک، بهترین مشاور کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان، مرکز روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز مشاوره کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی نمایش درمانی، مرکز تخصصی مشاوره نمایش درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی موسیقی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره موسیقی درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی ترنس، مرکز تخصصی مشاوره ترنس، مرکز تخصصی روانشناسی تراجنسی، مرکز تخصصی مشاوره تراجنسی، مرکز تخصصی روانشناسی بازی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره بازی درمانی، مرکز تخصصی کاردرمانی جسمی-حرکتی، مرکز تخصصی کار درمانی جسمی حرکتی، مرکز تخصصی گفتار درمانی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی گفتار درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی مشاوره اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، مرکز کاردرمانی اوتیسم، مرکز تخصصی گفتار درمانی اوتیسم، روانپزشک تخصصی کودک، روانپزشک تخصصی نوجوان، روانپزشک تخصصی اوتیسم، روانپزشک تخصصی بیشفعالی، روانپزشک تخصصی بیش فعالی، روانپزشک خانواده، روانپزشک اختلالات خلقی، روان پزشک تخصصی کودک، روان پزشک تخصصی نوجوان، روان پزشک تخصصی اوتیسم، روان پزشک تخصصی بیشفعالی، روان پزشک تخصصی بیش فعالی، روان پزشک خانواده، روان پزشک اختلالات خلقی، دکتر متخصص، دکتر متخصص روان، متخصص اعصاب و روان، متخصص مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب، طراح بازی، طراحی بازی، مرکز تخصصی اعتیاد، مرکز تشخیص اعتیاد، مرکز تخصصی درمان اعتیاد، کد نویسی بازی های دیجیتال، بازی دیجیتالی، بازی موبایل، بازی های موبایل، بازی های دیجیتالی درمانی، اپلیکیشن، طراح اپلیکیشن، استارتاپ، طراح و برنامه نویس استارتاپ، برنامه نویس، گرافیک بازی، گرافیست، گرافیک دیجیتال، طراح و جری اینستاگرام، برنامه نویس اینستا، ادمین اینستاگرام، ترک اعتیاد دختران، مرکز تخصصی ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی بعد از ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی ترک اعتیاد، مرکز پیشگیری از آسیب های بعد از ترک اعتیاد، تعریف اعتیاد، روش های ترک اعتیاد، مقالات مرتبط با اعتیاد، ساختارهای درمان اعتیاد، درباره اعتیاد، مقالات اعتیاد، مرکز تخصصی نقشه برداری مغز، درباره نقشه برداری مغز، کاربر نقشه مغز، اهمیت نقشه مغز، مقالات نقشه برداری مغز، نقشه مغز EEG، نقشه مغز QEEG، درمانهای غیر دارویی، اهمیت نوروفیدبک، کاربرد نوروفیدبک، مرکز تخصصی اختلالات یادگیری، حل مشکلات یادگیری کودک، اختلالات ریاضی، مرکز تخصصی اختلالات ریاضی کودکان، آزمونهای روانشناختی، مرجع آزمونهای روانشناسی، مرکز تخصصی آزمون هوش، مرکز تخصصی درمان خودکشی، درباره خودکشی، علت های خودکشی، مقالات خودکشی، پیشگیری از خودکشی، مرکز تخصصی حرکت درمانی، مرکز حسی حرکتی، درباره حرکت درمانی، مزایای حرکت درمانی، مرکز تخصصی رفتار درمانی مهر، درباره رفتار درمانی، اهمیت رفتار درمانی، روش های رفتار درمانی، رفتار درمانی علمی، دکتر رفتاردرمانگر، متخصص رفتاردرمانی، رفتار درمانگر، رفتاردرمانگر، خانه استعدادیابی ایران، مرکز استعدادیابی کودکان، مرکز استعدادیابی بزرگسالان، مرکز سنجش استعدادهای تحصیلی، مرکز استعداد تحصیلی، متخصصان استعدادیابی، روانشناسان استعدادیابی، روش های استعدادیابی، استعدادیابی نوجوان، مقالات استعدادیابی