مرکز تخصصی ماساژ درمانی و معرفی درمانگران

ماساژ درمانی مهر، #احمد_اخوان_عطار #متخصص_ماساژ_درمانی

ماساژ یا Massage می تواند یکی از بهترین و قدرتمند ترین راه های رسیدن به آرامش و حس شادابی باشد. دیگر لازم نیست به نزدیک چشمه های آب اعیانی و یا باشگاه های لوکس بروید. در این روز ها در بسیاری از درمانگاها یا مطب های خصوصی و یا باشگاه های ورزشی ماساژ ارائه می شود. اگر تنها یک جلسه ماساژ درمانی را تجربه کنید خودتان میتوانید مزایای آن را احساس کنید.

ماساژ چیست؟

این واژه یک اصطلاح کلی برای مجموع حرکت ها برای فشار دادن، لمس کردن و اصطکاک دست با پوست، عضلات، تاندون ها و رباط هاست. ماساژ ممکن است از یک نوازش کوچک تا یک فشار قوی گسترده باشد.

انواع مختلفی از ماساژ وجود دارد.

  • سوئدی: این یک نوع ملایم از ماساژ است که با استفاده از حرکات طولانی، مالش، حرکات دایره ای عمقی و ضربه زدن شروع به شل کردن عضلات و انرژی دادن به فرد می کنند.
  • معیق: این نوع ماساژ از یک سری حرکات آهسته و طولانی تر تشکیل شده که اثرات عمقی روی ضربات و آسیب های عضلانی دارند. این نوع ماساژ معمولا برای آسیب های عضلانی استفاده می شود.
  • ورزشی: این ماساژ شبیه به ماساژ سوئدی است و ورزشکاران از آن برای جلوگیری از آسیب یا کاهش درد استفاده می کنند.
  • نقاط ماشه ای: این ماساژ برای آزاد کردن و منبسط کردن عضلات در برخی نقاط بدن که معمولا در اثر استفاده زیاد عضلات جمع می شوند استفاده می شود.

مزایای ماساژ

به طور کلی یک طب جایگزین و مکمل در نظر گرفته می شود و مزایای بسیاری برای درمان تعداد زیادی از مشکلات پزشکی و درمان استاندارد برای آن ها دارد. مطالعات کلی در این خصوص نشان می دهد که این کار می تواند در کاهش استرس، درد و تنش عضلانی مفید باشد. این درحالی است که تحقیقات کامل تر نشان می دهد که ماساژ می تواند برای موارد زیر نیز موثر باشد.

  • اضطراب
  • اختلالات یادگیری
  • اختلالات رفتاری
  • اختلالات خلقی
  • اختلالات عصبی
  • اختلالات گوارشی
  • فیبرومیالژیا
  • سردرد های شدید همانند میگرن
  • بی خوابی مربوط به استرس و اضطراب
  • سندروم درد میوفاسیال
  • صدمات بافتی
  • آسیب های ورزشی
  • دردهای گیجگاهی
  • دردهای سایکوسوماتیک

علاوه بر جنبه ی پزشکی ، برخی مردم ماساژ را تنها به خاطر حس آرامش و راحتی و لذتی که به آن ها می دهد دوست دارند. همان ریلکسیشن مد نظر است.

خطرات ناشی از ماساژ

اکثر مردم می توانند ماساژ را امتحان کنند اما اگر شما موارد و مشکلات زیر را دارید ماساژ می تواند برای شما موثر نباشد و حتی ضرر و زیان در پی داشته باشد. این مورد بستگی به وضعیت پزشکی فرد دارد.

  • اختلالات خونریزی یا مصرف داروهای رقیق کننده خون
  • سوختگی یا زخم
  • ترومبوز ورید عمقی
  • شکستگی
  • پوکی استخوان شدید
  • ترومبوسیتوپنی شدید

به علاوه بهتر است همیشه قبل از ماساژ با پزشک معالج خودتان مشورت کنید. به خصوص اگر شما حامله هستید یا سرطان دارید و یا دردهای شدید را تحمل می کنید حتما از قبل با پزشک تان حرف بزنید. به علاوه برخی ماساژها ممکن است در روز بعد کمی احساس درد را در شما ایجاد کنند که البته نباید زیاد شدید باشد. همچنین فشارهای بیش از اندازه هم می تواند باعث درد شود.

چگونه برای ماساژ آماده شویم

شما به هیچ آمادگی خاصی برای قبل از شروع ماساژ نیاز ندارید. می توانید به راحتی یک جلسه ی ماساژ درمانی را شروع کنید. درمانگر خود در خصوص سابقه ی پزشکی و علائمی که در خود دارید سوال کرده و هشدار های لازم را به شما می دهد. همچنین نسبت به وضعیت جسمی شما درمانگر باید یک ماساژ مناسب انتخاب کند. شما می توانید در حالی از مزایای ماساژ بهره مند شوید که کاملا برهنه شده اید و تمام لباس های تان را در آورده اید.می توانید تنها برخی لباس ها که راحتیت را در بیاورید و همچنین می توانید لباس های گشاد بپوشید تا از روی لباس شما را ماساژ بدهند.

درمانگر در صورت تشخیص می تواند خود از یک لوسیون برای کاهش اصطکاک با پوست شما و درمان بهتر استفاده کند که البته باید خیالش از بابت آلرژی شما به لوسیون های مختلف راحت شود و لوسیون مناسب استفاده کند. جلسه ی ماساژ ممکن است بین 10 تا 190 دقیقه طول بکشد و اصلا مهم نیست که شما چه نوع ماساژی را انتخاب کنید. مهم این است که نهایتا به آرامش و باز شدن عضلات تان برسید.

پیش کدام ماساژور بروم

می توایند از پزشک یا دوستان تان در این خصوص سوال کنید. در ایران ماساژور ها نیاز به مجوز های خاص برای کار دارند که می توانید در ابتدا آن را ببینید و سپس درمان را شروع کنید.

 

امروزه دستگاه های تخصصی ماساژ در کشورهای اسلامی پیشرفته رویه رشد را در پی دارد زیرا نیاز به تعویض لباس نیست و با لباس های راحت می توان در این دستگاه ها قرار گرفت.

 

توجه:

صندلی های ماساژ خانگی می توانند آسیب های زیادی به بدن بزنند و فقط برخی شرکت های معتبر صندلی های استاندارد ماساژ تولید می کنند.

 

شما می توانید با مشاوران و درمانگران ما در این خصوص مذاکره و مشاوره رایگان داشته باشید.

 

سوپروایزر گروه تخصصی ماساژ درمانی مهر: #احمد_اخوان_عطار

کارشناس تخصصی ماساژ درمانی مهر: #اشکان_زارع

فواید ماساژ به قدری فراوان و بی‌نظیر است که به جرات می‌توان آن را معجزه نامید. به طور کلی ماساژ به حرکات منظم، مرتب و اصولی روی لایه‌های سطحی و عمیق و بافت‌های بدن جهت تاثیر بر سیستم عصبی، عضلانی، پوست، مفاصل، عروق، تاندون‌ها و رباط‌ها به منظور افزایش عملکرد، ترویج آرامش و کمک در روند درمان یک بیماری خاص به کار می‌رود. با آی‌رست همراه باشید تا به انواع ماساژ و فواید آن‌ها در ادامه مطلب بپردازیم…

ماساژ درمانی کودک و نوجوان

در این بخش راجع به فواید ماساژ خواهیم نوشت، ماساژی که این روزها فراوان در مورد آن صحبت می‌شود و می‌تواند بعد از یک روز پرکار و پرتلاش خستگی را از بدنتان بیرون ببرد. پس تمام افرادی که دچار بیماری هستند یا کسانی که نمی‌خواهند تجربه بیماری داشته باشند حتما تا انتهای این مقاله همراه ما باشند.

پدیده‌ی شگفت انگیزی به نام ماساژ

ماساژ بدن معمولاً به عنوان بخشی از طب جایگزین و مکمل در نظر گرفته می‌شود. ماساژ و ماساژ درمانی یک روش قدیمی برای تسکین دردهایی مانند، درد مفاصل، عضلات و اعصاب پایین کمر، گردن، سر درد و به طور کلی تمام دردهایی که در نواحی عضلانی و عصبی بدن وجود دارد، می‌باشد. از این رو بدون اغراق می‌توان آن را معجزه و تسریع دهنده مراحل درمان نامید. بدن انسان در اثر ماساژ، به طور طبیعی سروتونین تولید می‌کند این ماده شیمیایی خاصیت تسکین دهنده دارد. به علاوه کمبود خواب عمیق عامل اصلی تشدید کننده درد در بدن است که ماساژ درمانی باعث افزایش کیفیت خواب شده که باعث می‌شود بیمار با خواب عمیق و با کیفیت درد کمتری را تحمل کند.

ماساژ درمانی و فواید آن

طبق پژوهش‌های محققین در زمینه مزایا و فواید ماساژ، ماساژ درمانی برای تسکین عارضه‌هایی مانند: اضطراب، سردرد، سندروم درد میوفاسیال، آسیب‌دیدگی یا کشیدگی بافت نرم، آسیب‌های ورزشی، درد مفاصل گیجگاهی-فکی و سندرم درد اسکلتی-عضلانی کمک می‌کند.

همچنین ماساژ علاوه برا خاصیت درمانی، باعث تقویت احساس راحتی، آرامش و آسایش می‌شود که این امر از مزایای لذت‌بخش ماساژ می‌باشد. اگر چه فواید ماساژ بسیار متعدد است اما این نکته فراموش نشود که نمی‌توان آن را جایگزین درمان‌های پزشکی کرد ولی به عنوان مکمل امر درمان یک معجزه بی‌چون و چرا می‌باشد.

ماساژ بدن علاوه بر تخفیف درد، اضطراب را کاهش داده و کیفیت زندگی را بهبود می‌دهد. به نظر می‌رسد مکانیسم ماساژ برای تکسین دردها عواملی چون زیست مکانیکی، روانی، عصبی و فیزبولوژیک باشد.

 

انواع ماساژ

بعد از این مقدمه و آشنایی نسبی با مزایای ماساژ بهتر است انواع ماساژ را بشناسیم. ماساژ انواع مختلفی دارد که هر کدام فواید و کاربردهای خاص خود را دارد.

ماساژها معمولا در دو نوع ماساژهای ملایم و شدید انجام می‌شوند که در ادامه چند نمونه از ماساژهای معروف هر دو گروه را معرفی خواهیم کرد.

ماساژ کالیفرنیایی، اِسالن، تایلندی و وِتسو از نوع ماساژهای ملایم هستند و ماساژهای شیاتسو، ورزشی، سوئدی و عمیق از نوع ماساژهای شدید می‌باشند.

ماساژ کالیفرنیایی

این ماساژ با ضربه‌های آرام و پشت سرهم به بدن همراه هست که فشار کمی در این نوع ماساژ وجود دارد. در این نوع ماساژ کل بدن به آرامش دست پیدا کرده و ذهن شما به آرامش نسبی می‌رسد. این نوع ماساژ بهترین راه برای استراحت اعصاب و بدست آموردن آرامش است.

ماساژ اِسالِن

این نوع ماساژ با ماهیچه‌ها درگیر بوده و آن‌ها را منبسط می‌کند و به وسیله مالش‌های ملایم گردش خون را تنطیم می‌کند و باعث افزایش هشیاری شما می‌شود. این نوع ماساژ ملایم، علاوه بر اینکه آرامش عضلات و سیستم عصبی را به همراه دارد، باعث تحریک غدد لنفاوی و عروق شده که موجب دفع تکسین بیشتری می‌شود.

ماساژ تایلندی

ماساژ تایلندی یکی از ماساژهای معروف دنیا می‌باشد. در این نوع ماساژ تمام عضلات بدن کشیده می‌شوند و مفاصل بدن باز و بسته می‌شوند. این نوع ماساژ بدن شما را از حالت خشکی درمی‌آورد و سطح انرژی بدن را به حالت نرمال برمی‌گرداند. ماساژ تایلندی به افرادی توصیه می‌شود که اکثر اوقات خود را پشت میز صرف می‌کنند.

ماساژ وتسو

این نوع ماساژ برای زمانی است که در آب شناور هستید و می‌خواهید آرامش پیدا کنید. در ماساژ وتسو، فرد داخل آب گرم دراز کشیده و حرکات ماساژ انجام می‌شود.

 

ماساژ شیاتسو

در ادامه‌ی انواع ماساژ به شیاتسو می‌رسیم. این نوع ماساژ بر روی نقاط و بیشتر انگشتان کار می‌کند. ماساژ شیاتسو، یک ماساژ معروف ژاپنی است که بر روی گردش خون و کشش مفاصل نیز موثر است. این ماساژ سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و فرد را در مقابل کمردرد، سردرد، اسم و خشکی ستون فقرات مصون نگه می‌دارد. این ماساژ برای دنیای سخت کاری امروز گزینه خوبی است.

ماساژ سوئدی

این ماساژ که بیشتر از آن به عنوان ورزش یاد می‌شود به عمق ماهیچه‌ها و استخوان‌ها نفوذ می‌کند و جریان خون را تسریع می‌بخشد. این نوع ماساژ زمان بهبودی از آسیب‌های وارده بر ماهیچه‌ها را کاهش می‌دهد، دفع اوریک اسید و لاکتیک را افزایش می‌دهد و در آخر قابلیت ارتجاعی رباط و زرد پی را بیشتر می‌کند.

ماساژ ورزشی

از دیگر انواع ماساژ به مورد ساده‌ی ورزشی می‌رسیم. درست است که این ماساژ یک ماساژ عمومی بوده اما بیشتر برای ورزشکاران کاربرد و تلفیقی از دو ماساژ سوئدی و شیاتسو می‌باشد. این نوع ماساژ بر روی ماهیچه‌های خاص ورزشکار تمرکز دارد. این ماساژ، سستی و تنبلی را از فرد مورد ماساژ دور می‌کند و آسیب‌های ورزشی را التیام می‌دهد. به علاوه این نوع ماساژ ورم کردن قسمت های مختلف بدن جلوگیری می‌کند.

 

تاثیر مثبت ماساژ روی دستگاه اعصاب

یکی از تاثیرات ماساژ در بدن، تاثیر در دستگاه عصبی بدن و موازنه آن است. ماساژ می‌تواند با تاثیراتی بر دستاه عصبی، اختلالاتی از قبیل، بی‌خوابی، تنش، سردرد و سایر بیماری‌های ناشی از فشارهای روانی ار بهبود بخشد.

تاثیرات ماساژ برای دستگاه عضلانی

یکی دیگر از تاثیرات و فواید ماساژ در بدن، تاثیر آن برای دستگاه عضلانی بدن است. ماساژ می‌تواند برای کشش و نیرو بخشیدن به عضلات کمک کند و آن‌ها را برای حالت ارتجاعی تقویت کند. همچنین ماساژ در برطرف کردن اسپاسم و گرفتگی عضلانی کمک زیادی به بدن می‌کند.

ماساژ برای مفاصل و دستگاه اسکلتی

ماساژ به حفظ ایستادگی بدن، چابکی و رهایی از حالت ورم مفاصل کمک شایانی می‌کند

 

اثر مثبت ماساژ برای دستگاه گردش خون

ماساژ با تسریع و تشدید گردش خون در تمام بدن، فشار وارد بر عروق را کاهش می‌دهد و گردش خون ضعیف را بهبود می‌بخشد. به علاوه ماساژ تعداد ضربان قلب را کاهش داده و باعث بهبود فشار خون بالا و در نتیجه تقویت قلب می‌شود.

تاثیرات ماساژ بر روی دستگاه تنفس و گوارش

به وسیله ماساژ ریتم تنفس آرام و عمیق خواهد شد. به علاوه ماساژ از بروز یبوست جلوگیری می‌کند و ماهیچه‌های روده را تقویت می‌کند که موجب ترشح هضم غذا در کبد، لوزالمعده، معده و روده‌ها می‌شود.

فواید ماساژ برای پوست و بافتهای سلول زیر پوست

ماساژ غدد چربی را تحریک کرده و با تقویت آن‌ها باعث دفع سموم زیرپوستی می‌شود. همچنین با ماساژ منافذ پوست باز شده و تنفس، نرمی و قدرت کشش پوست افزایش می‌یابد.

 

ماساژ درمانی یکی از روش‌هایی است که برای مدیریت و تسکین درد‌های مزمن استفاده می‌شود. تجربیات و نتایج ماساژتراپی علمی که این روزها رو به پیشرفت است گواه آن است که این درمان برای تسکین درد بیماران دچار دردهای استخوانی و عضلانی، سردرد، درد عمیق داخلی و درد نخاعی حتی بیشتر از طب سوزنی و فیزیوتراپی موثر است.

بهترین روانشناسان تهران و بهترین روانشناسان ایران

بهترین روانشناسان کودک و نوجوان تهران و بهترین روانشناسان کودک و نوجوان ایران

ارتباط جهت هماهنگی وقت:

09363008032

09106965010

021-77444709

021-77032470

021-22599209

021-86129597

021-77265472

021-86129263

021-22599215

 

دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، مرکز تخصصی استعدادیابی، بزرگترین مرکز استعدادیابی، بهترین مراکز استعدادیابی ایران، بهترین مرکز استعدادیابی تهران، مرکز تخصصی اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، بهترین مراکز درمانی اوتیسم، بزرگترین مراکز درمانی اوتیسم، مرکز تخصصی بیش فعالی، بهترین مراکز بیشفعالی ایران، بهترین مراکز درمان بیش فعالی تهران

 

کلمات کلیدی: دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، دکتر روانشناس سکسولوژی، دکتر روانشناس ترنس سکشوال، روانشناس هموسکشوال، روانشناس تراجنسی، متخصص روانشناسی انگیزشی، متخصص استعدادیابی، مرکز تخصصی استعدادیابی، استعدادیابی تحصیلی، استعدادیابی شغلی، استعدادیابی هنری، استعدادیابی ورزشی، استعداد سنجی، استعداد شناسی، ورود به دانشگاه، سوالات دانشجویی، سوالات جنسی، سوالات روابط جنسی، روانشناس روابط عاطفی، روانشناس ارتباط عاطفی، روانشناس جدایی، روانشناس زوجین، روانشناس اختلالات خلقی، روانشناس وسواس، روانشناس وسواس فکری، روانشناس PTSD، روانشناس بیشفعالی، روانشناس ADHD، روانشناس ADD، روانشناس افسردگی، روانشناس اضطراب، روانشناس پنیک، روانشناس واژنیسم، روانشناس CGL، روانشناس تجاوز به کودک، روانشناس ابیوز، روانشناس اختلالات یادگیری، روانشناس اختلال ریاضی، روانشناس یادگیری، روانشناس کنکور، مشاور کودک، مشاور نوجوان، مشاور خانواده، مشاور اعتیاد، مشاور مشکلات جنسی، مشاور رابطه، مشاور دوست یابی، مشاور اختلالات خلقی، مشاور بیشفعالی، مشاور بیش فعالی، مشاور شغلی، مشاور تحصیلی، مشاور خوب، بهترین مشاور کودک، بهترین مشاور کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان، مرکز روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز مشاوره کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی نمایش درمانی، مرکز تخصصی مشاوره نمایش درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی موسیقی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره موسیقی درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی ترنس، مرکز تخصصی مشاوره ترنس، مرکز تخصصی روانشناسی تراجنسی، مرکز تخصصی مشاوره تراجنسی، مرکز تخصصی روانشناسی بازی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره بازی درمانی، مرکز تخصصی کاردرمانی جسمی-حرکتی، مرکز تخصصی کار درمانی جسمی حرکتی، مرکز تخصصی گفتار درمانی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی گفتار درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی مشاوره اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، مرکز کاردرمانی اوتیسم، مرکز تخصصی گفتار درمانی اوتیسم، روانپزشک تخصصی کودک، روانپزشک تخصصی نوجوان، روانپزشک تخصصی اوتیسم، روانپزشک تخصصی بیشفعالی، روانپزشک تخصصی بیش فعالی، روانپزشک خانواده، روانپزشک اختلالات خلقی، روان پزشک تخصصی کودک، روان پزشک تخصصی نوجوان، روان پزشک تخصصی اوتیسم، روان پزشک تخصصی بیشفعالی، روان پزشک تخصصی بیش فعالی، روان پزشک خانواده، روان پزشک اختلالات خلقی، دکتر متخصص، دکتر متخصص روان، متخصص اعصاب و روان، متخصص مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب، طراح بازی، طراحی بازی، مرکز تخصصی اعتیاد، مرکز تشخیص اعتیاد، مرکز تخصصی درمان اعتیاد، کد نویسی بازی های دیجیتال، بازی دیجیتالی، بازی موبایل، بازی های موبایل، بازی های دیجیتالی درمانی، اپلیکیشن، طراح اپلیکیشن، استارتاپ، طراح و برنامه نویس استارتاپ، برنامه نویس، گرافیک بازی، گرافیست، گرافیک دیجیتال، طراح و جری اینستاگرام، برنامه نویس اینستا، ادمین اینستاگرام، ترک اعتیاد دختران، مرکز تخصصی ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی بعد از ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی ترک اعتیاد، مرکز پیشگیری از آسیب های بعد از ترک اعتیاد، تعریف اعتیاد، روش های ترک اعتیاد، مقالات مرتبط با اعتیاد، ساختارهای درمان اعتیاد، درباره اعتیاد، مقالات اعتیاد، مرکز تخصصی نقشه برداری مغز، درباره نقشه برداری مغز، کاربر نقشه مغز، اهمیت نقشه مغز، مقالات نقشه برداری مغز، نقشه مغز EEG، نقشه مغز QEEG، درمانهای غیر دارویی، اهمیت نوروفیدبک، کاربرد نوروفیدبک، مرکز تخصصی اختلالات یادگیری، حل مشکلات یادگیری کودک، اختلالات ریاضی، مرکز تخصصی اختلالات ریاضی کودکان، آزمونهای روانشناختی، مرجع آزمونهای روانشناسی، مرکز تخصصی آزمون هوش، مرکز تخصصی درمان خودکشی، درباره خودکشی، علت های خودکشی، مقالات خودکشی، پیشگیری از خودکشی، مرکز تخصصی حرکت درمانی، مرکز حسی حرکتی، درباره حرکت درمانی، مزایای حرکت درمانی، مرکز تخصصی رفتار درمانی مهر، درباره رفتار درمانی، اهمیت رفتار درمانی، روش های رفتار درمانی، رفتار درمانی علمی، دکتر رفتاردرمانگر، متخصص رفتاردرمانی، رفتار درمانگر، رفتاردرمانگر، خانه استعدادیابی ایران، مرکز استعدادیابی کودکان، مرکز استعدادیابی بزرگسالان، مرکز سنجش استعدادهای تحصیلی، مرکز استعداد تحصیلی، متخصصان استعدادیابی، روانشناسان استعدادیابی، روش های استعدادیابی، استعدادیابی نوجوان، مقالات استعدادیابی