مجموعه تخصصی خدمات پرستاری بنفشه، به شماره ثبت 56186 از سال 1402 فعالیت خود را برای ارائه خدمات به بیماران در منزل و در بیمارستان به عنوان پرستار خصوصی، طبق برنامه های زیر با پرسنل مجرب، متخصص و دارای سابقه درخشان می باشد:
- خدمات پرستاری (پزشکی) در منزل
- سرم تراپی و دارو درمانی (تزریق دارو)
- پانسمان زخم (رسیدگی مرتب به انواع زخم های دارای برنامه پانسمان)
- تغذیه گاواژ (لوله معده، گاسترستومی)
- فیزیو تراپی و ماساژ
- دستگاه ان. آی. وی (ونتیلاتور منزل)
- نوروفیدبک در منزل
- بیوفیدبک در منزل
- نقشه مغز در منزل
- سونداژ (وصل کاتتر ادراری و مراقبت از آن )
- خدمات نگهداری (مراقبت) در منزل
- کودکان
- بیماران
- سالمندان
- اعزام پرستار و مراقب به بیمارستان (برای بیمار بستری)
- تامین دارو با نسخه ی پزشک
- اعزام پزشک (هوم ویزیت)
- اعزام روانشناس کودک و نوجوان، بالینی و پشتیبان
- کودک
- نوجوان
- نیازهای ویژه
- آموزشی
- توانبخشی
- گفتاردرمانی
- کاردرمانی
- بازی درمانی
- حرکت درمانی
- موسیقی درمانی
- صوت درمانی
- ریتم درمانی
- نویز درمانی
- هنر درمانی
- نمایش درمانی
- قصه درمانی
تماس با ما
ارتباط در ساعات اداری:
09129309491
ارتباط در ساعات غیر اداری:
09031886250
درباره خدمات پرستاری
منظور از پرستاری در منزل چه میباشد :
پرستاری در منزل به معنی ارایه خدمات با کیفیت عالی و به روش های اصولی و صحیح به مددجویانی است که به دلایل مختلفی نیاز به دریافت خدمات درمانی ، مراقبتی و حمایتی در منزل خود میباشند .
این خدمات میتواند به صورت کوتاه مدت و پروسه ای ، میان مدت و بلند مدت باشد .
ما به چه عزیزانی ارائه خدمت میکنیم ؟
مددجویانی که درگیر بیماری مزمن هستند ، مددجویانی که از بخش هایی مانند ای،سی،یو ترخیص شدند و نیاز به مراقبت های ویژه دارند ، افرادی که در حال سپری دوران نقاهت و ترمیم اعمال جراحی خود هستند ، افرادی که فضای بیمارستانی یا کلینیکال برایشان خوشایند نیست و یا از این محیط احساس منفی دریافت میکنند ، افرادی که قادر به حرکت و جا به جایی از منزل خود نیستند ( دچار معلولیت جسمی و یا استراحت مطلق ( CBR ) میباشند ) ، افرادی که از پزشک خود دستور دارویی دریافت کرده اند و مایل به اجرای این دستور دارویی در منزل خود هستند ، سالمندانی که نیازمند مراقب برای انجام امور روزمره خود میباشند ، افرادی که نیازمند جلسات مشاوره درمانی در زمینه آلزایمز ، افسردگی و حمایت های انگیزشی می باشند و … همگی شامل افرادی هستند که این مجموعه قادر به ارایه خدمت به آنان می باشد.
سرم تراپی
سرم تراپی (سرم درمانی) به تزریق سرم از طریق آنژیوکت به درون رگ بیمار گفته میشود. نوع این تزریق را IV هم می گویند. این تزریق فقط در زمانی انجام میشود که بیمار به دلایل مختلف پزشکی مانند: خونریزی یا مبتلا شدن به اسهال و استفراغ و یا سوختگی و یا هر اتفاقی که بدن بیمار آب زیادی را از دست داده باشد. همچنین سرمها واسطهای برای تزریق داروهای خاص درنظر گرفته می شوند و با دستور پزشک آن داروها از طریق سرم به آرامی و مستقیما وارد خون می شوند.
سرمها از نظر ظاهر تفاوت زیادی با هم ندارند و شاید برای افراد عادی قابل تشخیص نباشند ولی کاربرد هر کدام از آنها با هم فرق دارد و حتما باید تحت نظر پزشک تجویز و تزریق گردد.
تمامی پرستاران مرکز تخصصی بنفشه با دستور همزمان پزشک این مرکز اقدام به تزریق می کنند و بدون اوردر (دستور) پزشک هیچ گاه اقدامی انجام نمی دهند.
گاواژ
تغذیه با لوله بینی – معده
گاواژ به معنای تغذیه و واردكردن مایعات غذایی از راه لوله به معده بیماران است که قادر به تغذیه دهانی نیستند یکی از مصارف این لوله، تغذیه NG Tube است.
- وسایل مورد نیاز برای غذادهی به افرادی که از لولۀ بینی – معده استفاده می کنند: سرنگ مخصوص غذادهی، گوشی پزشکی ، آب و غذای آماده می باشد.
- ابتدا دست ها را با آب و صابون بشویید و خشک کنید؛ مطمئن شوید که لوله در جای خود قرار دارد؛ سپس با سرنگ مخصوص غذا، محتویات معده را بکشید. اگر مقدار موادی که در معده باقی مانده است بیش از ۱۰ سی سی باشد مواد را به معده برگردانید و غذا دهی را به ۱ تا ۲ ساعت بعد موکول کنید.
- برای غذا دادن به بیمار باید پیستون سرنگ را خارج کنید؛ ابتدا مقداری آب به بیمار بدهید؛ این کار باعث می شود مسیر لوله شسته شده و آب رسانی لازم به بیمار تا حدودی انجام شود.
توجهات پرستاری:
در حین غذا دادن، بیمار حتما باید در وضعیت نیمه نشسته باشد. سپس غذای آماده شده را که دمای متعادلی دارد، درون سرنگ بریزید و سرنگ را بالا نگه دارید تا مواد به آرامی وارد معده شود. اگر غذا بیش از حد سفت بود و خیلی کند از سرنگ رد می شد می توانید آن را با آب یا آبمیوه گرم رقیق کنید. اما دقت داشته باشید این رقیق کردن غذا باعث نشود بیمار مقدار کالری لازم را دریافت نکند. غذا را با فشار دادن پیستون وارد معده نکنید. این کار باعث آسیب بافت مخاط معده می شود. اجازه دهید غذا به آهستگی وارد معده شود. بعد از اتمام غذا، دوباره از طریق لوله به بیمار آب بدهید تا مسیر لوله به خوبی شسته شود و از انسداد آن جلوگیری گردد. بعد از اتمام کار انتهای لوله را با گیره آن ببندید تا محتویات معده به داخل لوله بر نگردد. حدود نیم ساعت بعد از غذا دادن، بیمار را در وضعیت نشسته یا نیمه نشسته نگه دارید. در انتهای کار دستهای خود را با آب و صابون بشویید.
نکات مهم پرستاری در تغذیه از راه لوله بینی:
- رعایت بهداشت دهان و بینی در این بیماران بسیار مهم است، پس استفاده از دهان شویه و مسواک برای این افراد ضروری است.
- چسب روی بینی را هر چند روز یکبار تعویض نمایید ؛ مرتبا جای چسب را تغییر دهید، با این کار از زخم شدن بینی پیش گیری می کنید.
- بهتر است بینی بیمار را با گوش پاک کن مرطوب تمیز کنید و آن را به وسیله یک پماد نرم کننده مانند پماد ویتامین A+D کمی چرب نمایید تا زخم نشود.
نکته: در صورتی که بیمار از خشکی دهان و گلو شکایت دارد با اجازه پزشک می توانید از آدامس یا آبنبات استفاده کند، همچنین استفاده از بخور می تواند در رفع این مشکل بسیار مفید باشد.
سایر توجهات پرستاری:
- غذایی که از طریق لوله داده می شود باید حاوی کلیه مواد مورد نیاز بدن باشد
- غذا نباید حاوی موادی باشد که باعث انسداد راه لوله گردد. بنابراین بهتر است غذا را از یک صافی رد کنید.
- هرگز دارو و غذا را با هم مخلوط نکنید
الف. اسهال، ممکن است به چند علت ایجاد شود:
- غذای بیمار چرب باشد.
- سرعت ورود غذا زیاد باشد.
- ممکن است بیمار به ماده غذایی حساسیت داشته باشد.
- غذا آلوده باشد.
- غذا به مدت طولانی نگهداری شده باشد.
- غذا سرد باشد (دقت نمایید دمای مناسب غذا دمای اتاق است).
ب. تهوع و استفراغ، ممکن است به این دلایل ایجاد شود:
- سرعت ورود غذا به معده زیاد باشد.
- غذا را با فشار وارد معده شود.
- ممکن است معده پر باشد و تخلیه معده به صورت کامل انجام نشده باشد.
- مهم ترین مسأله این است که ممکن است لوله از جای خود خارج شده باشد.
ج. تجمع گاز و نفخ شکم، ممکن است به دلایل زیر ایجاد شود:
- هوا همراه با غذا وارد معده شده باشد.
- حجم غذای داده شده در یک وعده زیاد باشد.
- سرعت ورود غذا و مایعات به معده زیاد بوده باشد.
- غذای بیمار سرد باشد.
د. یبوست، ممکن است به دلایل زیر ایجاد شود:
- در رژیم غذایی بیمار به طور مکرر از لبنیات مانند ماست و شیر استفاده شده باشد.
- بیمار مقدار میوه و سبزیجات کمی دریافت کرده باشد.
- مایعات به حد کافی مصرف نشده باشد.
ه. ورود مواد به ریه، ممکن است به دلایل زیر ایجاد شود:
- لوله در جای خود نباشد.
- در اثر استفراغ کردن محتویات معده وارد ریه شود.
- برای پیشگیری از ورود مواد غذایی به راه هوایی، حین تغذیه و تا نیم ساعت بعد از آن بیمار را به صورت نشسته یا نیمه نشسته نگه دارید.
خ: انسداد لوله، ممکن است به دلایل زیر ایجاد شود:
- اگر ذرات درشت در مایع تغذیه وجود داشته باشد.
- پیچ خوردگی در مسیر لوله ایجاد شده باشد.
- مسیر لوله بعد از تغذیه به خوبی با آب شسته نشده باشد.
.
پگِ/ تغذیه از طریق راه فرعی به معده از روی شکم
پگِ : PEG / گاستروستومی به معنای بازكردن یك راه از معده بر روی شكم به منظور تغذیه مواد غذایی و مایعات میباشد و می تواند موقتی و یا دائم یباشد. ممكن است این كار در روده كوچك (ژوژونوستومی) نیز انجام شود. لوله پگ PEG از طریق آندوسكوپی وارد معده شده و از طریق برش كوچكی از روی پوست خارج میگردد و از داخل به جدار معده ثابت میشود. لوله از سطح معده به یك لوله پلاست كیی ویا لاست كیی متصل است. در تغذیه به روش گاستروستومی باید به دو مسئله تغذیه بیمار وسلامت پوست زیر لوله توجه گردد.
مراقبتهای پرستاری بیمار با گاستروستومی
الف -تغذیه:
بلافاصله بعد از جراحی، اولین تغذیه طبق تجویز پزشك به میزان 30 تا 60میلی لیتر با آب و گلوكز 10 درصد شروع میگردد. به مرور میزان آن افزایش می یابد تا به 180 تا 240 میلی لیتر می رسد. این مقدار بخوبی توسط بیمار تحمل میشود و از اطراف لوله نشت پیدا نمی كند. پس از 24 ساعت، شیر اضافه شده و سپس غذا های مخلوط شده و نرم به صورت رژیم پركالری شروع می گردد. طبق نظر پزشك معالج و متخصص تغذیه می توان از غذاهای آماده تجاری هم استفاده نمود. حتما در برنامه غذایی از فیبر استفاده شود زیرا الگوی دفع بیمار، طبیعی و مشابه افراد عادی می باشد.
ب – مراقبت از لوله و پیشگیری از عفونت:
معمولا یك پانسمان روی محل خروج لوله گذارده می شود و با یك نوار چسب باریك از دو طرف، لوله به دیواره شكم ثابت می گردد. بخشی از گاز پانسمان زیر صفحه پلاستیكیی قرار می گیرد تا پوست، صدمه كمتری ببیند. بعضی از لوله ها مانند سوند فولی بالون دارند كه با آب پر شده تا از خروج لوله از معده جلوگیری نماید هر هفته با یك سرنگ، میزان آب را كنترل کنید تا از پر بودن بالون مطمئن شوید .در صورت مشاهده هرگونه ترشح غلیظ و چرکی به پزشک معالج مراجعه کنید.
ج – مراقبت از پوست:
پوست اطراف لوله به علت عملکرد آنزیمی شیره معده و نشت اطراف لوله، تحریك شده و ممكن است دچار ورم، قرمزی، و دردناكی شود لذا، روزانه اطراف آن را با آب و صابون شستشو داده و خوب خشك كنید و اگر پوستهای خشك شده ایجاد شد، آن را با سرم شستشو خیس كرده و سپس بردارید، سپس روی آن پانسمان بگذارید. هر روز موقع شستشو، پوست اطراف لوله را از نظر شكنندگی، تحریك، سائیدگی و وجود ترشح یا نشت شیره معده بررسی كنید.
منبع: گاید لاین پرستاری 2012
بهترین روانشناسان تهران و بهترین روانشناسان ایران
بهترین روانشناسان کودک و نوجوان تهران و بهترین روانشناسان کودک و نوجوان ایران
ارتباط جهت هماهنگی وقت:
دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، مرکز تخصصی استعدادیابی، بزرگترین مرکز استعدادیابی، بهترین مراکز استعدادیابی ایران، بهترین مرکز استعدادیابی تهران، مرکز تخصصی اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، بهترین مراکز درمانی اوتیسم، بزرگترین مراکز درمانی اوتیسم، مرکز تخصصی بیش فعالی، بهترین مراکز بیشفعالی ایران، بهترین مراکز درمان بیش فعالی تهران
کلمات کلیدی: دکتر روانشناس کودک، روانشناس کودک، متخصص روانشناسی کودک، متخصص روانشناسی خانواده، دکتر روانشناس خانواده، دکتر روانشناس نوجوان، روانشناس نوجوان، متخصص روانشناسی نوجوان، فوق تخصص روانشناس کودک و نوجوان، دکتر روانشناس سکسولوژی، دکتر روانشناس ترنس سکشوال، روانشناس هموسکشوال، روانشناس تراجنسی، متخصص روانشناسی انگیزشی، متخصص استعدادیابی، مرکز تخصصی استعدادیابی، استعدادیابی تحصیلی، استعدادیابی شغلی، استعدادیابی هنری، استعدادیابی ورزشی، استعداد سنجی، استعداد شناسی، ورود به دانشگاه، سوالات دانشجویی، سوالات جنسی، سوالات روابط جنسی، روانشناس روابط عاطفی، روانشناس ارتباط عاطفی، روانشناس جدایی، روانشناس زوجین، روانشناس اختلالات خلقی، روانشناس وسواس، روانشناس وسواس فکری، روانشناس PTSD، روانشناس بیشفعالی، روانشناس ADHD، روانشناس ADD، روانشناس افسردگی، روانشناس اضطراب، روانشناس پنیک، روانشناس واژنیسم، روانشناس CGL، روانشناس تجاوز به کودک، روانشناس ابیوز، روانشناس اختلالات یادگیری، روانشناس اختلال ریاضی، روانشناس یادگیری، روانشناس کنکور، مشاور کودک، مشاور نوجوان، مشاور خانواده، مشاور اعتیاد، مشاور مشکلات جنسی، مشاور رابطه، مشاور دوست یابی، مشاور اختلالات خلقی، مشاور بیشفعالی، مشاور بیش فعالی، مشاور شغلی، مشاور تحصیلی، مشاور خوب، بهترین مشاور کودک، بهترین مشاور کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان، مرکز روانشناسی کودک و نوجوان، مرکز مشاوره کودک و نوجوان، مرکز تخصصی روانشناسی نمایش درمانی، مرکز تخصصی مشاوره نمایش درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی موسیقی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره موسیقی درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی ترنس، مرکز تخصصی مشاوره ترنس، مرکز تخصصی روانشناسی تراجنسی، مرکز تخصصی مشاوره تراجنسی، مرکز تخصصی روانشناسی بازی درمانی، مرکز تخصصی مشاوره بازی درمانی، مرکز تخصصی کاردرمانی جسمی-حرکتی، مرکز تخصصی کار درمانی جسمی حرکتی، مرکز تخصصی گفتار درمانی کودک و نوجوان، مرکز تخصصی گفتار درمانی، مرکز تخصصی روانشناسی اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی مشاوره اختلالات یادگیری، مرکز تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز تخصصی مشاوره کودک و نوجوان اوتیسم، مرکز درمانی اوتیسم، مرکز کاردرمانی اوتیسم، مرکز تخصصی گفتار درمانی اوتیسم، روانپزشک تخصصی کودک، روانپزشک تخصصی نوجوان، روانپزشک تخصصی اوتیسم، روانپزشک تخصصی بیشفعالی، روانپزشک تخصصی بیش فعالی، روانپزشک خانواده، روانپزشک اختلالات خلقی، روان پزشک تخصصی کودک، روان پزشک تخصصی نوجوان، روان پزشک تخصصی اوتیسم، روان پزشک تخصصی بیشفعالی، روان پزشک تخصصی بیش فعالی، روان پزشک خانواده، روان پزشک اختلالات خلقی، دکتر متخصص، دکتر متخصص روان، متخصص اعصاب و روان، متخصص مغز و اعصاب، جراح مغز و اعصاب، طراح بازی، طراحی بازی، مرکز تخصصی اعتیاد، مرکز تشخیص اعتیاد، مرکز تخصصی درمان اعتیاد، کد نویسی بازی های دیجیتال، بازی دیجیتالی، بازی موبایل، بازی های موبایل، بازی های دیجیتالی درمانی، اپلیکیشن، طراح اپلیکیشن، استارتاپ، طراح و برنامه نویس استارتاپ، برنامه نویس، گرافیک بازی، گرافیست، گرافیک دیجیتال، طراح و اجرای اینستاگرام، برنامه نویس اینستا، ادمین اینستاگرام، ترک اعتیاد دختران، مرکز تخصصی ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی بعد از ترک اعتیاد زنان، مرکز پشتیبانی ترک اعتیاد، مرکز پیشگیری از آسیب های بعد از ترک اعتیاد، تعریف اعتیاد، روش های ترک اعتیاد، مقالات مرتبط با اعتیاد، ساختارهای درمان اعتیاد، درباره اعتیاد، مقالات اعتیاد، مرکز تخصصی نقشه برداری مغز، درباره نقشه برداری مغز، کاربر نقشه مغز، اهمیت نقشه مغز، مقالات نقشه برداری مغز، نقشه مغز EEG، نقشه مغز QEEG، درمانهای غیر دارویی، اهمیت نوروفیدبک، کاربرد نوروفیدبک، مرکز تخصصی اختلالات یادگیری، حل مشکلات یادگیری کودک، اختلالات ریاضی، مرکز تخصصی اختلالات ریاضی کودکان، آزمونهای روانشناختی، مرجع آزمونهای روانشناسی، مرکز تخصصی آزمون هوش، مرکز تخصصی درمان خودکشی، درباره خودکشی، علت های خودکشی، مقالات خودکشی، پیشگیری از خودکشی، مرکز تخصصی حرکت درمانی، مرکز حسی حرکتی، درباره حرکت درمانی، مزایای حرکت درمانی، مرکز تخصصی رفتار درمانی مهر، درباره رفتار درمانی، اهمیت رفتار درمانی، روش های رفتار درمانی، رفتار درمانی علمی، دکتر رفتاردرمانگر، متخصص رفتاردرمانی، رفتار درمانگر، رفتاردرمانگر، خانه استعدادیابی ایران، مرکز استعدادیابی کودکان، مرکز استعدادیابی بزرگسالان، مرکز سنجش استعدادهای تحصیلی، مرکز استعداد تحصیلی، متخصصان استعدادیابی، روانشناسان استعدادیابی، روش های استعدادیابی، استعدادیابی نوجوان، مقالات استعدادیابی، کاریابی، سرمایه گذاری شغلی، کارآفرینی، دکتر متخصص ام. اس، درمان ام. اس، توانبخشی بیماران ms، مرکز تخصصی پرستار در منزل، خدمات پرستاری در منزل، پرستار خوب، تزریق دارو در منزل، اعزام پرستار، پزشک برای منزل، هوم ویزیت، پزشک در منزل، تیم درمان در منزل، شرکت پرستاری، سرم در منزل، آمپول در منزل، خدمات درمانی در منزل، تهیه دارو های خاص، تامین دارو، مراقبت از بیمار در منزل، مراقت از سالمندان، مراقبت از سالمند در منزل، مراقبین پرستاری در بیمارستان، همراه بیمار در بیمارستان،
معرفی بهترین دکتر روانشناس کودک و نوجوان در شرق تهران:
هایپر کلینیک روانشناسی کودک، نوجوان و خانواده منشور سلامت مهر؛ با بیش از 15 سال سابقه فعالیت تخصصی در زمینه کودک و نوجوان، همچنین تجهیزات تخصصی به روز و اتاق بازی درمانی، اتاق موسیقی درمانی، اتاق کار درمانی، اتاق نویز درمانی، اتاق ماساژ درمانی، اتاق هنر درمانی، اتاق قصه درمانی، اتاق نمایش درمانی، تجهیزات نوروفیدبک، بیوفیدبک، حرکت درمانی و آب درمانی، همچنین مجهز به نقشه برداری مغز، می تواند با متخصصان برجسته خود، یکی از بهترین معرفی های تخصصی برای هر مراجع با نیاز های حوزه کودک و نوجوان باشد.